Chcete začať cvičiť, no skupinové cvičenie v posilňovni, nie je nič pre vás? Mnohé rady a tipy, ako začať i doma, nájdete na našom webovom portáli.
Aké sklenené dvere si vyberiete?

Aké sklenené dvere si vyberiete?


Vytvorili sme pre vás ponuku sklenených dverí, ktoré prispôsobíme vašim požiadavkám. Sklenené dvere, vám na základe vašich predstáv a našich projektov a predlôh, navrhneme, vyrobíme a namontujeme. Je to presne to, čo potrebujete a hľadáte? Vyhovuje vám kompletný servis? Neváhajte nás informovať o vašej objednávke sklenených dverí ešte dnes.

dvere do vašej domácnosti

Sklenené dvere Lmmont dodávajú interiéru moderný, novodobý a luxusný nádych. Sú vyrobené z kvalitného materiálu ako aj z nerozbitného skla, takže obavy súvisiace s možným rozbitím a následným zranením, sú bezpredmetné a v tomto prípade neopodstatnené. U nás je vaša bezpečnosť na prvom mieste. Sklenené dvere vizuálne zväčšujú každý priestor a prepúšťajú dostatok svetla do miestnosti, takže pôsobia harmonicky a vytvárajú celkový súlad v prechodoch medzi jednotlivými miestnosťami. Môžete si vybrať z rôznych druhov dostupného skla, od priesvitného, cez pieskované, až po sklo s rôznymi motívmi, vytvorenými podľa vašich predstáv. Popusťte uzdu svojej kreativite a umeleckej stránke vašej osobnosti a navrhnite si z gruntu nové motívy na vaše sklenené dvere.

dvere vo verejnom priestranstve

Uprednostňujete ručne maľované vzory, alebo dávate prednosť farebnému prevedeniu. Navrhnite si sklenené dvere podľa vašich individuálnych predstáv a dotvorte svoj príbytok o tento nielen funkčný, ale aj estetický prvok. Všetko pre vás pripravíme na základe osobnej konzultácie s našimi špecializovanými pracovníkmi.

Môžete si vybrať. Uprednostníte dekoratívne sklenené dvere, ktoré majú vzorované sklo? Alebo si vyberiete sklenené dvere na základe spôsobu otvárania? Možno sa rozhodujete a je pre vás smerodajný práve materiál, či už hliník alebo nerez, z ktorého je rám dverí vyrobený. Ďalšou možnosťou sú bezrámové sklenené dvere. Indukčné sklenené dvere sú senzorové dvere, ktoré sa využívajú predovšetkým vo verejných priestranstvách. V spolupráci s vami, sa často finálny produkt vymyká zo stanoveného štandardu v našom katalógu. Ale o to tu práve ide. O spoločnej tvorivosti, vašich predstavách a nápadoch.