Chcete začať cvičiť, no skupinové cvičenie v posilňovni, nie je nič pre vás? Mnohé rady a tipy, ako začať i doma, nájdete na našom webovom portáli.
Internet budúcnosti

Internet budúcnosti


Internet prišiel do našich životov nečakane a kým zo začiatku sme boli z jeho používania trošku nervózny, pretože nám dával úplne iné možnosti zábavy a komunikácie, dnes ho berieme ako samozrejmosť v každom kroku nášho života. Dennodenne používame internet a nevieme si bez neho predstaviť už život. Možno si myslíte, že internet je na svojom vrchole. Vďaka internetu a aplikáciám ako ZOOM či Skype môžeme využívať sieť na komunikáciu s ľuďmi vzdialenými aj tisíce kilometrov, dokážeme využívať internet na prácu a takisto sa vďaka internetu rozbieha aj online biznis.

 

internet

 

Obľúbené sú investície v podobe investovanie do kryptomien či iných akcií. Aj keď je internet skutočne na vyspelej ceste predsa len vždy je miesto na inovácie. Vedci neustále vyvíjajú nové ultratenké systémy do počítačov, čo nám dáva ešte viac možnosti využívať internet na oveľa vyššej sfére. A čo je budúcnosť internetu? Budúcnosť internetu hlási oveľa viac nových možností a inovácií. Mnoho domácnosti už aj teraz využíva internet aj na chod svojho interiéru. Máme domácnosti, ktoré sú pripojené na internet v podobe inteligentnej domácnosti a pomocou internetového pripojenia a smart zariadení môžete ovládať osvetlenie, kúrenie, žalúzie a mnoho ďalšieho.

 

internet

 

V dnešnej dobe si môžete pomocou internetu uvariť už aj kávu zo svojho auta. Budúcnosť predstavuje v oblasti inteligentnej domácnosti ešte väčšie možnosti. 3G, 4G technológie ľudia už prestali vnímať a na rýchly a spoľahlivý internet sme zvyknutí. Nová 5G technológia nám sľubuje ešte spoľahlivejšie a rýchlejšie pripojenie, vďaka čomu opäť bude priestor na rozvoj nových technológií ktoré sa budú využívať v oblasti automobilovej dopravy či zdravotníckych služieb. A v neposlednom rade je budúcnosťou internetu umelá inteligencia. Umelá inteligencia nám zlepší online služby, automatizuje rôzne dáta a systémy a to bez zásahu človeka.